Welkom bij 't Antoon Schellenscollege! We zijn een ‘bijzondere normale’ school. ‘Normaal’ is dat je bij ons alle vakken krijgt die je ook op andere vmbo-scholen krijgt. ‘Bijzonder’ is dat we alleen onderbouwklassen hebben: klas 1 en 2. En dat je op ’t Antoon veel aandacht en persoonlijke ondersteuning krijgt. Zo helpen we je om een goede start te maken op de middelbare school.

Lees verder

Nieuws

Tweedejaars leerlingen geklommen!
Afgelopen woensdag gingen de tweedejaars klassen S2A, S2B en S2C klimmen bij Neoliet, op de Vijfkamplaan in Eindhoven. Het was een super leuke middag waar ze in groepjes van 3 goed samenwerkten om de basisprincipes van het klimmen te leren. Lees hier de verslagen van 4 van deze leerlingen.
Lees meer
Bliksemstage!
Leerlingen uit onze tweedejaars basisklassen gingen kijken en meewerken bij verschillende bedrijven in Eindhoven en omgeving.
Lees meer
Aanmelden voor schooljaar 2019-2020
U kunt uw kind aanmelden op 't Antoon door middel van het inleveren van het aanmeldformulier dat u van de basisschool heeft ontvangen.
Lees meer
't Antoon leerlingen 'Baas van Morgen'!
Leerlingen van 't Antoon Schellenscollege kropen deze week "in de huid van directeuren, CEO's en politici". Koning Willem Alexander kwam ook een kijkje nemen.
Lees meer

'je bent zo mooi anders niet meer of niet minder anders maar zo mooi anders'

Hans Andreus